donderdag 17 juni 2010

Mijn ervaringen met online kantoortoepassingen

Hieronder mijn post die ik geschreven heb in Google Docs en daarna gepubliceerd heb op mijn blog. Pas ik het document aan dan wordt dit ook automatisch hier getoond. Vind je het lastig om de tekst in onderstaand raampje te lezen? Klik dan hier om het document in de originele vorm te lezen.


4 opmerkingen:

di2lib zei

Leuke optie! Deze kende ik nog niet. Zou ik wel eens mee willen stoeien, want betekent dat een deel van blogteksten hiermee met meerdere mensen zouden kunnen worden geschreven.

Bartwatching zei

ik kende deze optie ook pas sinds vanavond ;-) Volgens mij zijn er nog genoeg dingen bij google docs te ontdekken. En er wordt door google natuurlijk nog steeds in geinvesteerd in nieuwe mogelijkheden.

23 Dingen zei

Fijne opsomming zo! Gisteren in de krant gelezen over Office 2010 in the cloud. Het grote euvel van GD is helaas nog wel dat geimporteerde Word documenten er verminkt uitzien. GD zal een grote stap zetten als dat probleem zou zijn opgelost.

Het artikel samenvatting:
Titel: Knokken om kantoor in de 'wolk'
Dagblad: De Volkskrant
Auteur: Door Peter van Ammelrooy
Publicatiedatum: 17 juni 2010
Sectie: Archief (betaald)
Intro: Een gratis webeditie van Microsofts Office 2010 moet Google de pas afsnijden.

De nieuwe Sharing options waren vandaag nog niet in mijn GD zichtbaar. Ik hou me aanbevolen op een reminder, als dat bij jou al het geval is.

Bartwatching zei

Gisteren ook meteen de nieuwe sharingoptions uitgeprobeerd maar idd bij mij ook nog niet zichtbaar. Had ik eigenlijk in mijn blog moeten vermelden natuurlijk. Maar goed met één oog naar het voetballen kijken en met de andere bloggen dan vergeet je wel eens dingen :-)